Om oss

Found It! Podcast är en podcast där det är äventyr som står i centrum. Mitt i röran hittar ni oss – Patrik Norén (Team Bioniczz) och Patricia Leeman (Team Drent) – som försöker ge er aktuella händelser, lyssna på era berättelser och samtidigt berätta om sådant vi själva upplevt. Avsnittens innehåll är helt beroende på vad Geocaching HQ, lyssnare och vi själva har att berätta.

Utöver geocaching vill vi uppmuntra människor till att ta hand om sin hälsa och vara utomhus och röra på sig för att hålla sig friska och krya. Vi delar därför med oss av våra vandringar och upplevelser på bland annat YouTube och i olika podcastavsnitt.

Allt material vi producerar är gratis, men donationer och stöd är mer än välkommet.

Historik

Found It! Podcast kom till under hösten 2019 eftersom vi hade noterat att det inte fanns någon svensk podcast som behandlade ämnet Geocaching. Patrik, som sedan tidigare producerar podcasts pitchade förslaget till Patricia som efter viss tveksamhet gick med på att vara med minst ett par avsnitt för att testa hur det gick. Det hela slutade med att podcasten blev publicerad på i stort sett varenda plattform och podcatcher som är tillgänglig i Sverige.

Patrik, Saga, Patricia & Unique

Patrik arbetar till vardags inom e-handel och ägnar en hel del av sin fritid till film, musik och loppisfynd.
Patricia arbetar till vardags som Legitimerad Djursjukvårdare och ägnar mycket av sin fritid med att fotografera, träna med hundarna och läsa böcker.

Båda delar vi ett intresse för natur och kultur vilket vi även tycker är värt att dela med oss av, därför har Found It Geocaching Podcast blivit så mycket mer än bara prat om plastburkar och hur man kan hitta dem.