Om oss

Found It! Geocaching Podcast är en podcast där det är geocachare som står i centrum. Mitt i röran hittar ni oss – Patrik Norén (Team Bioniczz) och Patricia Leeman (Team Drent) – som försöker ge er aktuella händelser, lyssna på era berättelser och samtidigt berätta om sådant vi själva upplevt. Avsnitten blir vad de blir beroende på vad för nyheter HQ, lyssnare och vad vi själva har att berätta. Berättelser kan bestå i allt från olika typer av geocacher till upplevelser och minnen.

Utöver geocaching vill vi uppmuntra människor till att ta hand om sin hälsa och vara utomhus och röra på sig för att hålla sig friska och krya. Vi delar därför med oss av våra vandringar och upplevelser på bland annat YouTube och i särskilda podcastavsnitt.

Allt material vi producerar är gratis, med några få undantag, och de kan du kan hitta på vår Patreonsida där du samtidigt stödjer oss i vårat arbete.

Historik

Found It! Podcast kom till under hösten 2019 eftersom vi hade noterat att det inte fanns någon svensk podcast som behandlade ämnet Geocaching. Patrik, som sedan tidigare producerar podcasts pitchade förslaget till Patricia som efter viss tveksamhet gick med på att vara med minst ett par avsnitt för att testa hur det gick. Det hela slutade med att podcasten blev publicerad på i stort sett varenda plattform och podcatcher som är tillgänglig i Sverige.

Patrik, Saga, Patricia & Unique

Patrik arbetar till vardags inom e-handel och ägnar en hel del av sin fritid till film, musik och loppisfynd.
Patricia arbetar till vardags som Legitimerad Djursjukvårdare och ägnar mycket av sin fritid med att fotografera, träna med hundarna och läsa böcker.

Båda delar vi ett intresse för natur och kultur vilket vi även tycker är värt att dela med oss av, därför har Found It Geocaching Podcast blivit så mycket mer än bara prat om plastburkar och hur man kan hitta dem.